VISOKOPRECIZNO GLODANJE

Strojna obrada metala glodanjem, tokarenjem i bušenjem uz pomoć suvremene CNC tehnologije garantira veliku preciznost, kvalitetu i brzinu izrade dijelova. Dimenzije obradnog centra nam omogućuju obradu materijala dimenzija 1270 x 508 x 508mm.

CAD – CAM PROGRAMIRANJE

Naša programska oprema uključuje MASTERCAM X9, BRISCAD i CIMCO INTEGRATION. Time smo opremljeni za čitanje većine programskih datoteka (.catpart, .step, .iges., sldprt.) Koristimo puni potencijal najnaprednijeg CAD-CAM programiranja

KONTROLA KVALITETE

Tijekom procesa proizvodnje provodimo kontinuiranu kontrolu kvalitete. Svaki dio i proizvod se mjere mjernim instrumentima. Kontrolira se ulazni materijal, međufazna kontrola i završna kontrola. Po završetku preuzimaju se ispitivanja i kontrolira dokumentacija.

NABAVA SIROVOG MATERIJALA

Sve sirovine koje koristimo naručujemo od provjerenih dobavljača sa dokazanom kvalitetom. Najčešće su to partneri iz Slovenije i Austrije. Odnosi s njima omogućuju nam vrhunsku kvalitetu po konkurentnim cijenama. Materijali se dobivaju sa certifikatom i potvrdom kvalitete.

POVRŠINSKA ZAŠTITA

Većina metalnih dijelova i proizvoda traži površinsku zaštitu radi dugotrajnsti i otpornosti. Svjesni te činjenice s našim partnerima omogućujemo većinu površinskih zaštita traženih na tržištu. Eloksiranje, bruniranje, nitriranje samo su neke od zaštita koje omogućujemo našim klijentima.

SKLAPANJE, PAKIRANJE I TRANSPORT

Naš proizvodni proces uključuje ručno čišćenje i inspekcije svih dijelova proizvoda. Omogućujemo i montažu umetaka za navoje ili tolerirane provrte. Sklapamo po potrebi i manje priprave. Veliku pažnju posvećujemo slaganju te pakiranju djelova da ne dođe do oštećenja u transportu. Imamo iskustva u hitnim isporukama za naše klijente u EU.

Stojimo na raspolaganju našim klijentima

Podrška 24/7

Stojimo iza naših proizvoda, naših partnera i naših klijenata. Naša usluga ne završava sa isporukom proizvoda. Cijelo vrijeme stojimo na raspolaganju klijentima da što brže, što kvalitetnije i što konkurentnije izvršimo traženu uslugu.

Reference - izdvojeni elementi

Programiranje

Broj jedan u industriji

Mastercam je vodeći CAD/CAM proizvod baziran na Windows PC, koji po broju prodanih licenci dvostruko predvodi svog najbližeg konkurenta.

Mastercam nudi veću širinu, te najviše mogućnosti i opcija za određenu količinu potrošenog novca. Razvojni tim inženjera konstantno unaprijeđuje, poboljšava i ažurira ovo kompletno programsko rješenje . Od osnovnog 2D glodanja, preko tokarenja i obrade drva do višeosnih simultanih obrada, Mastercam će uvijek zadovoljiti sve potrebe.

Broj jedan u high-speed obradi (HST)mastercam

Mastercam Mill Level 3 sadrži 10 novih HST strategija učinkovite obrade.

Prednosti novih HST strategija iskazuju se kod bolje kvalitete površine finih obrada, većim posmakom (kraće vrijeme obrade), mekanim ulazom i izlazom iz materijala i većom izdržljivošću alata. Sve ove strategije inteligentne obrade sa konstantnim opterećenjem alata mogu se koristiti i kod najjednostavnijih 2D, a isto tako i kod kompliciranih 3D obrada. Rezultat toga su bolja kvaliteta obrađenog komada, veća produktivnost i uvećanje profita.

Pregledavanje i editiranje

Dobar NC editor danas omogućuje pregledavanje programa i editiranje, uz to nudi specijalne funkcije traženja po alatu, referentnim točkama, ima opciju ponovnog numeriranja blokova, simulaciju obrade i komunikaciju sa upravljačkom jedinicom putem RS-232 sučelja. Specijalnost Cimco Edit-ora je i inteligentna usporedba (file compare) dva NC programa i mogućnost prebacivanja razlika iz jednog u drugog. Sve razlike su jasno obojene, a tekst koji se razlikuje je pomaknut za toliko blokova, da se ostatak programa opet uhvati u istim redovima.

 

cimco-integration-programski-alat

Bricsys® je globalni dobavljač dwg inženjersko dizajnerskog softwarea (programske podrške) koji je doveden na tržište pod BricsCAD® brendom. Sa nemilosrdnom predanošću za uspjehom BricsCAD zajednice, Bricsys je usmjeren na podupiranje industrijske snage CAD softwareske platforme i vodećih industrija gdje nudi neodoljive cijene kupcima iz raznih područja.( AEC, GIS, Građevinarstvo, Procesi i snage, Mehanička CAD tržišta ). Bricsys je temeljni član Open Design saveza.

brisCAD