ZAŠTO KAST MEHATRONIKA?

Poduzetnička ideja je nastala primijećenom značajnom potrebom na tržištu u djelatnosti strojne obrade metala, a želja za dokazivanjem da se dobrim planom, radom i odlučnosti može pokrenuti uspješno poduzeće bila je dodatni motiv u stvaranju KAST Mehatronike.

KAST Mehatronika je specijalizirana za srednje do visokokompleksno CNC precizno glodanje. Naš ponos je vrhunska kvaliteta i isporuka na vrijeme koristeći najnovije tehnologije iskorištavajući puni kapacitet našeg poduzeća. Imamo iskustva u hitnim isporukama i partnera u transportu za brzu reakciju našim klijentima u EU. Veliki napor i trud ulažemo u kvalitetu naših prizvoda poznavajući želje kupaca za vrhunskim dijelovima.

Naša Vizija

Postati vodeća tvrtka u okruženju podupiranjem i pojačavanjem svoje konkurentske snage koja će se temeljiti na kvaliteti i dostupnosti proizvoda.  Nastojati ćemo biti standard i mjerilo kvalitete u svim segmentima poslovanja. Klijentima prvi izbor, zaposlenima najbolji poslodavac, poslovnim partnerima pouzdan oslonac i prema društvu odgovorni.

Naša misija

Kroz inovativnost, optimizaciju poslovnih procesa, educiranost zaposlenika, praćenje svjetskih trendova i stanja na tržištu, kontinuirano pružati svakom kupcu najbolju vrijednost za novac te kontinuirano stvarati nove vrijednosti za poslovne partnere

Naš Cilj

Od osnutka, KAST Mehatronika d.o.o. djeluje sa jasno definiranim ciljem: pružiti klijentu na jednom mjestu kompletnu uslugu od razrade projekata do njegove realizacije, pomoći u razvoju novih dijelova i komponenti, voditi računa o datumima proizvodnje i isporuke odnosno skladištiti usluge prema željama klijenata.

Naša Strategija

Razvoj novih proizvoda i širenje poslovanja strateška su orijentacija tvrtke KAST-a. Kvaliteta je imperativ. U njenom stvaranju, svojim znanjem i sposobnostima sudjeluju svi trenutni zaposlenici poduzeća. Za uspješno poslovanje, tvrtka želi prepoznati potrebe svojih klijenata te istima biti pouzdan partner.

Industrije

Proizvodi koje izrađuje tvrtka KAST Mehatronika uglavnom su od legura aluminija, ali po potrebi koriste se i drugi materijali poput inox-a, čelika, mesing-a, plastike, titana i sl.  Proizvodimo prototipove, limitirane serijske dijelove i priprave za različite industrije. Naša baza su njemačko, austrijsko i hrvatsko tržište. Kako sve više poduzeća traži outsorcing svojih potrebnih usluga moraju tražiti partnere u industriji koji imaju stručnost zadovoljenja njihovih jedinstvenih potreba. KAST Mehatronika gradi vrijednosti za klijente kroz pouzdan odnos, stručan rad i veliki trud u širokom rasponu industrija, uključujući:

Automobilska industrija

Zrakoplovna industrija

Obrambena industrija

Farmaceutska industrija

Strojogradnja

Brodogradnja

KONTAKTIRAJTE NAS

Uvjerite se u našu kvalitetu. Zatražite neobvezujuću ponudu